Навчальний курс “Органічне агровиробництво в системі збалансованих сівозмін”

Навчальний курс розроблено Інститутом водних проблем і меліорації НААН України спільно  з Європейським банком реконструкції та розвитку за підтримки Європейського Союзу у рамках ініціативи EU4Business.

Під час навчання слухачів буде ознайомлено з кращим практичним досвідом органічного агровиробництва українських та міжнародних фахівців. Курс має на меті систематизувати теоретичні знання та наводить приклади кращих практичних технологій та методів органічного вирощення сільськогосподарських культур. Теми онлайн курсу відповідають технологічним та економічним викликам органічного агровиробництва від  органічного живлення та засобів захисту рослин до інноваційних технологій агрономічного контролю та планування сівозмін у балансі агроекологічних вимог та ринкової доцільності.

Лектор Рафік Іслам

Завідувач відділу водних і земельних ресурсів та біоенергетичних культур Державного університету штату Огайо, США

Лектор Микола Биков

Дорадник з органічного виробництва та агрономії

Лектор Ярина Бутенко

Науковий співробітник Інституту водних проблем і меліорації НААН України, фахівець з методів дистанційного зондування Землі.

Лектор Роман Макухін

Лектор та автор курсу “Органічний Бізнес” Києво-Могилянської бізнес- школи, керівних перших масштабних проектів органічного виробництва в Україні.

Повний відеокурс лекцій та тести до нього доступні за посиланням 

Відео, Події та новиниPermalink

Comments are closed.