М. Ромащенко взяв участь у розширеному засіданні колегії Держводагентства

6 лютого 2014 року директор ІВПіМ М. Ромащенко з доповіддю “Про результати роботи Інституту водних проблем і меліорації НААН з наукового забезпечення галузі водного господарства та меліорації земель у 2013 році” взяв участь у розширеному засіданні колегії Держводагентства.
Участь у зазначеному засіданні взяли члени колегії Держводагентства, зокрема, фахівці центрального апарату Держводагентства, керівники басейнових та обласних управлінь водних ресурсів, управлінь каналів, дирекцій водогосподарського будівництва, проектно-вишукувальних інститутів, технічних шкіл, профспілки працівників агропромислового комплексу України, наукових організацій, громадськості та ін. У ході провдення заходу розглядалися підсумки діяльності водогосподарсько-меліоративного комплексу за 2013 рік та заходи щодо забезпечення сталого функціонування галузі у І кварталі 2014 року.

Протягом 2013 року водогосподарськими організаціями забезпечено стабільну роботу галузі, зокрема, у частині управління водними ресурсами; експлуатації державних меліоративних систем; будівництва водогосподарських об’єктів. Під час обговорення основних питань наголошено особливу увагу керівників водогосподарських організацій на важливість виконання заходів для безпечного пропуску льодоходу, повені та паводків у зимово-весняний період 2014 року, підготовки зрошувальних та осушувальних систем до роботи у вегетаційний період.

Джерело Держводагентство України

Події та новиниPermalink

Comments are closed.