Засідання бюро Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН від 28.02.2014 р., на базі Бортницького міжрайонного управління водного господарства імені М.А. Гаркуші

28 лютого 2014 року директор Інституту водних проблем і меліорації М.Ромащенко прийняв участь у засіданні розширеного бюро Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН, що вібулося на базі Бортницького міжрайонного управління водного господарства імені М.А. Гаркуші Держводагенства України.

Під час зазначених зборів Голова Держводагентства Василь Сташук виступив з доповіддю на тему: «Концептуальні засади інтегрованого управління водними ресурсами за басейновим принципом». Крім того Василь Сташук зазначив, що Держводагентством активно здійснюється наукова робота щодо розвитку зрошуваних меліорацій. У 2013 році спільно з Інститутом водних проблем та меліорації була розроблена Концепція техніко-економічного обґрунтування розвитку зрошення в південних регіонах України, за якою передбачається здійснити заходи з відновлення працездатності зрошуваних систем (міжгосподарських та внутрішньогосподарських) на площі 550 тис. га в Автономній Республіці Крим, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській та Одеській областях.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.