Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні аспекти раціонального використання та охорони родючості ґрунтів»

24-25 червня на базі Інституту сільського господарства Карпатського регіону (с. Оброшино Пустомитівського району Львівської області) відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні аспекти раціонального використання та охорони родючості ґрунтів», присвячена ювілею довготривалих стаціонарних дослідів Інституту. Контингент учасників: співробітники наукових установ і навчальних закладів, виробники сільськогосподарської продукції, керівники агропідприємств.
У перший день відбулося пленарне засідання, на якому завідувач відділу використання агроресурсного потенціалу ІВПіМ Дацько Л.В. зробила доповідь на тему: «Особливості використання осушуваних земель через призму родючості ґрунтів». У цей день учасниками науково-практичної конференції було відвідано довготривалі стаціонарні досліди, які знаходяться у с. Оброшино та с. Ставчани. Також було відвідано демонстраційний полігон з вирощування районованих сільськогосподарських культур. На другий день відбулися секційні засідання.
Участь у конференції взяли понад 100 чоловік з Львівської, Київської, Закарпатської, Чернівецької, Івано-Франківської, Хмельницької, Житомирської, Одеської, Вінницької, Кіровоградської, Черкаської областей.

Конференції, Події та новиниPermalink

Comments are closed.