Участь у міжнародному семінарі з професійного розвитку “2023 Executive Leadership Academy Ukraine Professional Development Seminar”

19 липня 2023 року заступник директора з наукової роботи Інституту, професор Андрій Шатковський прийняв участь у міжнародному семінарі з професійного розвитку «2023 Executive Leadership Academy Ukraine Professional Development Seminar». Організатором семінару виступив Центр досліджень у сфері вищої освіти (CSHE) при Школі публічної політики Голдмана Університету Каліфорнії, Берклі. Executive Leadership Academy (ELA) створена для вдосконалення лідерських здібностей науково-педагогічних працівників в динамічно зростаючому полікультурному та глобальному середовищі вищої освіти США. ELA солідарна з українськими науковцями та вважає, що сильні університети мають вирішальне значення для перемоги та відновлення України.

Семінар ELA Ukraine Professional Development було зосереджено на питаннях, актуальних саме для української вищої освіти в умовах війни. Теоретичні та практичні кейси програми включали питання диверсифікації фінансування ЗВО, ментального здоров’я студентів, використання сучасних платформ у освітньому процесі тощо.

Програма семінару.   Сертифікат учасника

Наради, семінари, Події та новиниPermalink

Comments are closed.