Науковці відділу використання меліорованих земель прийняли участі у Дні поля з прямою трансляцією з науково-дослідного полігону

15 серпня компанії «Євросем» та «Поле Знань» провели День поля у новому форматі –онлайн з прямою трансляцією з науково-дослідного полігону, що розміщений на Полтавщині і є одним із науково-практичних полігонів, де проводяться дослідження. У структурі компаній, що заснована у 2017 році є п’ять наукових полігонів, які розміщені на Полтавщині, Вінниччині, Дніпропетровщині, Запоріжжі та Одещині і, відповідно до кліматичних і ґрунтових умов їх розташування, проводяться дослідження з вивчення різних норм висіву гібридів соняшнику і кукурудзи, різних строків їх сівби, ширини міжрядь, визначення стійкості до шкідників і хвороб та адаптація практики вирощування і захисту рослин для отримання максимального прибутку за мінімальних витрат.

Спікерами заходу були: Дмитро Шацман, кандидат с.-г. наук, директор компанії «Євросем» та Олександр Корецький, кандидат с.-г. наук, директор компанії «Поле Знань».

У рамках заходу було продемонстровано:

  • 3 га посівів соняшнику та кукурудзи;
  • 14 реалізованих дослідів, які допомогли отримати важливі дані та висновки;
  • 802 випробувальні ділянки, де тестуються різні препарати та технології;
  • 42 препарати різних груп в дії, включаючи гербіциди, фунгіциди, інсектициди, добрива, інокулянти.

Участь у заході взяли науковці відділу використання меліорованих земель відділення меліорації.

Дні поля, Події та новиниPermalink

Comments are closed.