Південна станція ІВПіМ на міжнародному інвестиційному форумі презентувала екологічно-безпечну продукцію

28 вересня, в рамках проведення VII Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти: екологічні інвестиції, співпраця, економічний розвиток», який стартував у м.Нова Каховка, голова обласної державної адміністрації Микола Костяк разом з головою обласної ради Віктором Пелихом урочисто відкрили виставку-ярмарок «Таврійський ярмарок – 2013» .
«На сьогоднішнішньому Таврійської ярмарку ми хотіли показати не тільки нашим товаровиробникам, а й тим інвесторам, які прибули вчора на Форум,  продукцію, що вирощується на території нашої області» і додав, що саме вирощування екологічно чистої продукції представляє Херсонщину як територію здоров’я.

Серед підприємств, що представили продукцію рослинництва, була присутня Південна державна сільськогосподарська станція ІВПіМ, на чолі с директором Володимиром Лимарем. Колективом станції було презентовано сорти та гібриди овоче-баштанних культур власної селекції, що вирощені в екологічно-безпечних умовах, з поліпшеними дегустаційними та лікувально-профілактичними властивостями, придатні до тривалого зберігання без втрати смакових якостей.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.