Зустріч зі студентами та викладачами географічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка

23 червня 2015 р. на Географічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч завідувача Відділення водних ресурсів Шевчука Сергія Анатолійовича зі студентами та викладачами кафедри гідрології та гідроекології географічного факультету, а також співробітникам науково-дослідного сектору гідроекології та гідрохімії.

У ході зустрічі були представлені презентація «Інститут водних проблем і меліорації НААН. Наукове забезпечення управління водними ресурсами та меліорації земель в Україні» та прочитана лекція «Використання даних ДЗЗ та методів ГІС для задач моніторингу водних об’єктів та управління водними ресурсами».

Представлена інформація висвітлювала наукові та виробничі напрями діяльності Інституту водних проблем і меліорації НААН і практичне використання у проектно-вишукувальних роботах та екологічних експертизах даних дистанційного зондування землі і геоінформаційних систем.

Випускникам кафедри гідрології та гідроекології географічного факультету запропоновано вступати до аспірантури ІВПіМ і продовжувати свої магістерські роботи за напрямами наукової діяльності Інституту.

Присутнім на зустрічі співробітникам науково-дослідного сектору гідроекології та гідрохімії географічного факультету запропонована співпраця з Інститутом у вирішенні спільних завдань у сфері гідрологічних досліджень та управлінні водними ресурсами.

Події та новиниPermalink

Comments are closed.